Sök
Stäng Meny

27 januari 08.04, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Nattsammanfattning

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 70-tal ärenden som rör Södermanland.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Rattfyllerist stoppad i Nyköping

22:13 En polispatrull gjorde en fordons och förearkontroll på Brandkärrsvägen i Nyköping. Under kontrollen uppträdde föraren på ett sätt som gjorde att misstanke om drograttfylleri uppstod.

Mannen, som är i 35-årsåldern, misstänks för ringa narkotikabruk samt drograttfylleri. Han togs därför med för provtagning och förhör.

Bråk i Vagnhärad

23:31 Polisen larmades till ett bråk på Vagnhärads torg i Vagnhärad. Flera personer hade enligt uppgift slagit ner en man på backen. Mannen var vaken och talbar när han hämtades av ambulans.

Polisen förhörde vittnen på platsen och spårade med hund fram till en misstänkts adress.

Två män i 25-årsåldern kunde därefter gripas misstänkta för misshandel.

Matlagning orsakade larm

01:35 Polis och räddningstjänst larmades till en lägenhetsbrand i Flens centrum. Det visade sig brinna i ett kök efter matlagning. Lägenhetsinnehavaren fördes till sjukhus för kontroll.

Händelsen utreds som allmänfarlig vårdslöshet

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.