Sök
Stäng Meny

28 januari 07.32, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Kristinehamn

22.48: En patrull kallas till en adress i Kristinehamn och en man i 25-årsåldern blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Karlstad

00.32: Det inträffar en trafikolycka i Tingvallastaden men den ena föraren lämnar platsen och det skrivs en anmälan om smitning från trafikolycka.

00.54: Polisen kallas till ett hotell i Karlstad med anledning av en misshandel. En man i 40-årsåldern blir misstänkt för att ha slagit en man i 30-årsåldern i ansiktet så att denne började blöda. Den misstänkte mannen blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

00.58: Två personer, en man i 35-årsåldern, och en person i övre tonåren, blir båda misstänkta för misshandel av varandra.

01.48: En person iu övre tonåren kontrolleras och blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

01.59: Två personer, en man i 20-årsåldern och en person i övre tonåren, blir misstänkta för att ha misshandlat varandra.

Arvika

22.33: Det skrivs en anmälan om våld mot tjänsteman efter att en kvinna i 55-årsåldern misstänks ha slagit en väktare som var ute på ett störningslarm i en fastighet.

Två män i 25-årsåldern och en man i 30 årsåldern blir kontrollerade i centrala Arvika kring midnatt och samtliga blir misstänkta för ringa narkotikabrott eget bruk. Ytterligare en man i 25-årsåldern blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.