Sök

25 juli 07.50, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Tre personer har omhändertagits för fylleri i Piteå centrum.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:38 Olaga hot, Boden
Polis beordras till en adress i Boden med anledning av uppgifter om att en man med tillhygge hotat en kvinna. Mannen, som är i 40-årsåldern, grips. Förhör hålls och åklagare beslutar om att anhålla mannen som misstänks för grovt olaga hot. Mannen och kvinnan är bekanta.

00:03 Stöld, Gällivare
Polis beordras till en krog i Gällivare med anledning av att en gäst misstänkt ha stulit alkohol. Gästen, en kvinna i 20-årsåldern, förhörs och anmälan upprättas. Ärendet hanteras med arbetssättet snabbare lagföring.

04:14 Rattfylleri, Luleå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Luleå. Föraren, en man i 35-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och ytterligare provtagning utförs. Ärendet utreds som grovt rattfylleri och vårdslöshet i trafik. En anmälan ska upprättas.

Misshandel, Piteå kommun
Under natten beordras polis till en adress i Piteå kommun på grund av uppgifter om att en man misshandlat en kvinna. Mannen grips misstänkt för misshandel. Förhör hålls och åklagare beslutar om att anhålla mannen, som är i 30-årsåldern. Mannen och kvinnan känner varandra.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.