Sök

01 juni 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

22.42 Stenungsund, trafikolycka 
Flera personer ringer polisen och uppger att blixten slagit ner i berget ovanför tunneln som går igenom berget mellan Stenungsön och Tjörn. I samband med detta så rasar stora stenar ner på vägbanan och en bil med två personer i träffas av stenarna. Den kvinnliga passageraren körs till sjukhus för vård. Föraren, en man chockas men i övrigt inga fysiska skador. Tunneln och vägen länsväg 162 stängs av i båda riktningar och det finns inga tidsangivelser när vägen kan öppna igen. Ingenjörer varit på plats och det råder fortfarande rasrisk vid platsen. 

23.03 Göteborg, grov misshandel
Polis larmas till Frälsningsarméns stödboende vid Lilla Bommen med anledning av att det är bråk mellan tre personer på boendet. En person blir misshandlad av två andra. Målsägaren är avsvimmad och har blivit sparkad på i huvudet. Han körs till sjukhus. Gärningsmännen grips av polis i området och de är båda anhållna misstänkta för grov misshandel. 

02.02 Göteborg, våldtäkt
En kvinna i 25-årsåldern ringer till polisen och uppger att hon blivit våldtagen utomhus nära vattnet vid Grindstugan. Gärningsmannen har försvunnit från platsen och anträffas inte. Kvinnan körs till sjukhus för undersökning. Platsen har varit avspärrad för teknisk undersökning och den var klar vid 06-tiden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.