Sök

01 juni 07.07, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har tre personer i länet omhändertagits för fylleri. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. Polisen har också tagit upp en anmälan om sexuellt ofredande i krogmiljö. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:
 
00:11 Misshandel, Sundsvall
Polisen uppmärksammas på en misshandel i Stenstan. En man misstänks ha slagit en annan. Anmälan om misshandel upprättas.

00:15 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till Inre hamnen i Sundsvall med anledning av ett större slagsmål. Flertalet personer ska ha varit inblandade enligt inkommande uppgifter till polisen. På plats påträffas minst en person som ska ha blivit misshandlad. Det finns inga uppgifter om eventuella misstänkta. Anmälan om misshandel upprättas. 

00:23 Skadegörelse, Sundsvall
Polisen beordras till Norrmalm med anledning av skadegörelse på bilar. Polisen har varit på plats och påträffat två bilar som ska ha utsatts för skadegörelse. Anmälan upprättas. Det finns inga misstänkta kvar på platsen.

05:10 Trafikolycka, Sundsvall
Polisen larmas om en singelolycka med personbil på Kemivägen i Bredsand. Personbilen ska ha kört av vägen. Det är oklart om föraren ska ha behövt uppsöka sjukvård. Polisen har varit på plats, det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.