Sök
Uppdaterad 01 juni 08.54

01 juni 07.57, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Torsby

23.41: Det inträffar en singelolycka på riksväg 62 i Stöllet med ett fordon där föraren, en kvinna i 20-årsåldern, får följa med ambulans för kontroll. Föraren kunde själv ordna med bärgare och det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

00.40: En patrull kontrollerar en man i 40-årsåldern som blir misstänkt för brott mot läkemedelslagen samt ringa narkotikabrott. Mannen blir även omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

02.22: I centrala Torsby kontrolleras en man i 30-årsåldern och han blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Han blir också omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Karlstad

22.10: Polisen kallas till en adress i Karlstad kommun med anledning av att en man betett sig hotfullt mot en kvinna han har en relation med. Mannen som är i 30-årsåldern blir misstänkt för olaga hot, ofredande samt barnfridsbrott. Han blir även omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

22.20: I Tingvallastaden kontrolleras en man i 45-årsåldern som blir misstänkt för brott mot knivlagen.

00.03: En man och en kvinna i 55-årsåldern blir omhändertagna enligt lagen om omhändertagande av berusade personer vid en nattklubb. Kvinnan blir misstänkt för våld mot tjänsteman och mannen för våldsamt motstånd.

01.10: En patrull stoppar ett fordon för kontroll och föraren, en man i 50-årsåldern, blir misstänkt för grov olovlig körning då han saknar körkort.

01.20: En man i 25-årsåldern blir kontrollerad i Tingvallastaden och han blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

01.31: En man i 35-årsåldern blir omhändertagna enligt lagen om omhändertagande av berusade personer och blir samtidigt misstänkt för hot mot tjänsteman samt våldsamt motstånd.

06.16: Under morgonkvisten kontrollerades elva förare i Råtorp för nykterhet och samtliga blåste negativt och på Karl IX:s gata kontrollerades 30 förare utan anmärkning.

Årjäng

22.17: En man i 40-årsåldern blir misstänkt för olovlig körning efter att ha kört en moped klass 1 utan tillstånd.

Eda

02.11: I Åmotfors kontrolleras ett fordon och en passagerare i övre tonåren blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.