Sök

01 juni 07.58, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

23.59: Det upprättas en anmälan om skadegörelse efter att några personer har kastat ägg på anmälarens bil i centrala Örebro.

00.00: Polisen kallas till en nattklubb i centrala Örebro och skriver en anmälan om misshandel. En okänd gärningsperson har kastat en glasflaska och en kvinna i 20-årsåldern har fått denna i ansiktet. Kvinnan ska ha börjat blöda och fick ses över av ambulanspersonal.

00.21: En man i 40-årsåldern blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Samtidigt blir han misstänkt för narkotikabrott innehav.

01.12: På södermalmsplan inträffar en trafikolycka där ett fordon kör in i en mack. Bilen verkar ha fått problem med sina bromsar varpå den kört in i macken. Det skrivs en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

04.11: Polisen kallas till en adress i Örebro med anledning av att en man i 25-årsåldern ska ha hotat samt puttat en kvinna i 20-årsåldern som han har en relation med. Mannen blir misstänkt för ringa misshandel, olaga hot samt ofredande. Kvinnan ska inte ha behövt någon ambulansvård.

Karlskoga

01.05: Det skickas en patrull till en adress i Karlskoga och en man i 30-årsåldern grips misstänkt för misshandel efter att ha slagit en kvinna i 35-årsåldern som han har en relation med.

Kumla

22.52: En man i 20-årsåldern kontrolleras och blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.