Sök

01 juni 08.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 110-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Smällar i Marielund

Vid 04:30-tiden får polisen samtal från allmänheten som hört höga smällar i stadsdelen Marielund i centrala Norrköping. Polis rycker ut till området med flertalet patruller för att undersöka vad det rör sig om. Efter att ha kontrollerat flera personer och sökt av området kan man ej konstatera att det rör sig om något brottsligt som inträffat. Insatsen avslutas.

Man gripen för misshandel

Runt klockan 23:00 får polisen vetskap om ett bråk i Vadstena kommun där en kvinna ska ha blivit misshandlad av en man. Polisen kommer till platsen där man anträffar mannen som man sedan får kontroll på. Mannen grips sedan misstänkt för misshandel. Kvinnan ska ej kommit till allvarlig skada i samband med händelsen.

Polisen har utöver detta bland annat hanterat ärenden kopplade till fylleri samt gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.