Sök

Just nu är det störningar när du ringer 114 14. Vid akuta eller pågående ärenden ring 112. Felsökning pågår. Polisens e-tjänster fungerar som vanligt.

11 juni 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är i tjänst. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22:30, Töreboda, grov misshandel
Polis larmades till centrala Töreboda med anledning av att en person blivit knivskuren. Personen, en man i 30-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus med skador som enligt initiala uppgifter inte var livshotande. Genom utredningsarbete kunde en misstänkt gärningsperson gripas i närtid till brottet, i anslutning till dennes bostad. Gärningspersonen, en man i 18-årsåldern, misstänks nu för grov misshandel. Det är i dagsläget oklart varför händelsen ägde rum, samt om det finns några kopplingar parterna emellan.

00:31, Uddevalla, skadegörelse
Flera personer stod på bron över E6 vid Ljungskile Västra och kastade blå färg på förbipasserande fordon. Åtminstone en personbil blev träffad, vilket tvingade föraren till att stanna och torka bort färgen. Ärendet utreds som skadegörelse. Ingen person har gripits i nuläget-

04:24, Göteborg, grov misshandel
En polispatrull stoppade en personbil under natten. I fordonet satt två personer som hade vissa skärskador. Personerna ville inte uppge vad som hade hänt, men ärendet utreds som grov misshandel.

Våld i nära relation

Polisområde Älvsborg
En man greps under natten för misshandel gentemot en kvinna som han har haft en relation med. Mannen ska bland annat ha slagit kvinnan i ansiktet och dragit henne i håret. Kvinnan fick inga allvarliga skador till följd av händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.