Sök

11 juni 07.44, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

23:54 SOS-larm om brand i två containrar vid en återvinningsstation på Bäckgatan i Nyköping. Polis har varit på plats. Det fanns ingen spridningsrisk och räddningstjänst släckte branden. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns ingen misstänkt eller uppgifter om personskador i samband med händelsen. 

01:43 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Mariebergsvägen i Nyköping uppstod misstanke om rattfylleri samt grov olovlig körning mot föraren. Kvinnan i 50-årsåldern fick följa med polisen för ytterligare provtagning samt förhör. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om viltolyckor med rådjur, trafikbrott, trafikkontroller, psykisk ohälsa samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.