Sök

02 juni 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är  på plats.

22.37 Göteborg, stöld genom inbrott
Vid Parkgatan, Heden är det ett par som kommer på tre personer som gör inbrott i parets förråd. Tjuvarna, en man och två kvinnor springer från platsen och har stulit en resväska och verktyg. De hoppar in i en taxi som strax efter stoppas av polis för kontroll. Det stulna godset anträffas i en väska i bilen och de tre grips.

23.01 Stenungsund, räddningsinsats
Polis larmas till Hjälmarevägen och företaget Inovyn med anledning av att det läcker ut ett farligt ämne, Vinylklorid. Räddningstjänsten vill att polisen ska spärra av vägar i området under tiden som man försöker reparera läckan. 

Vid 02-tiden är ventilen bytt och inget läcker längre. Avspärrningarna hävs och dessbättre inga personskador. Polisen skriver en anmälan gällande Miljöbrott. 

02.35 Mölndal, grovt vapenbrott
Polisen får in larm om att personer boende vid Lindome Östra hör skott som avlossas i området. Polisen hittar hylsor i en hästhage och kan konstatera att en häst är skottskadad. Hästen lever och körs till ett djursjukhus. Polisen skriver en anmälan gällande grovt vapenbrott och grovt djurplågeri. Ingen misstänkt funnen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.