Sök

02 juni 07.08, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har sex personer i Västernorrlands län omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dessa misstänks för ringa narkotikabrott. 

00:15 Förargelse, Sundsvall
Polisen kontrollerar en personbil på Västermalm i Sundsvall. Patrullen utfärdar en ordningsbot då föraren har spelat hög och störande musik. Men då föraren inte vill godta boten upprättas istället en anmälan.

00:44 Trafikbrott, Kramfors
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor på riksväg 90 Väja. Föraren får en ordningsbot då fordonet inte har föreskriven belysning tänd.

01:17 Brand, Härnösand
Polisen larmas om en brand i en parkerad personbil på Kronholmen, Härnösand. Patrull har varit på plats, anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. Det finns inga uppgifter om att personskador har uppstått.

01:24 Misshandel, Kramfors
Polisen larmas om en skadad man i Kramfors. Mannen förs till sjukvård. En anmälan gällande grov misshandel upprättas. Gärningspersonen är okänd.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.