Sök

02 juni 07.36, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

00:27 Misshandel, Luleå
Polisen kontaktas gällande en misshandel på en krog i Luleå centrum. En man ska ha misshandlat en annan. Den misstänkte omhändertas för fylleri.

00:37 Misshandel, Boden
Polisen beordras till en adress i Boden med anledning av ett bråk i samband med en fest. Två eller eventuellt tre personer ska vara inblandade enligt tillgängliga uppgifter. En anmälan samt en motanmälan om misshandel upprättas. 

01:36 Bedrägeri, Luleå
Polisen kontaktas gällande en man som ska ha åkt buss utan att kunna uppvisa biljett. Anmälan om ringa bedrägeri upprättas. 

02:13 Misshandel, Luleå
Polisen beordras till en krog i Luleå då tumult uppstått på platsen. Polisen tar upp en anmälan om misshandel och en gällande våldsamt motstånd. Två kvinnor är misstänkta.

02:50 Förargelse, Boden
Polisen kontaktas gällande en bil som spelar hög musik i Sanden, Boden. Polisen åker dit och utfärdar ordningsbot till föraren då han har fört oljud på allmän plats genom att spela musik.

03:30 Misshandel mm, Luleå
Polisen beordras till centrum med anledning av ett bråk. Enligt inkommande uppgifter ska flertalet personer vara inblandade. Polisen tar upp en anmälan om misshandel och en motanmälan gällande olaga hot. En av parterna, en man, omhändertas för fylleri.

Övrigt: En viltolycka utan personskada har rapporterats till polisen, den inträffade på riksväg 97 Norra Bredåker, Boden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.