Sök

02 juni 07.57, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Hagfors

00.48: En person i övre tonåren kontrolleras av en patrull och blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Filipstad

04.23: I Lesjöfors inträffar en trafikolycka med en förare som kör in i en stolpe. Föraren, en man i 55-årsåldern, blir misstänkt för vårdslöshet i trafik. Mannen ska ha klarat sig utan skador.

Karlstad

01.10: Vid Inre hamn kontrolleras en man i 20-årsåldern som blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

03.15: Det uppstår något typ av bråk på en restaurang i Tingvallastaden och en patrull skriver en anmälan om misshandeln. En person i övre tonåren blir misstänkt för misshandel av en man i 30-årsåldern.

Det har varit en natt med högt inflöde av samtal och ärenden som patrullerna i länet har fått hantera. Bland annat har det genomförts person- och fordonskontroller samtidigt som det har inkommit flera samtal om högt spelande musik. Man har fått omhänderta flera personer enligt lagen om omhändertagande av berusade personer och några yngre personer har blivit överlämnade till sina vårdnadshavare på grund av deras berusningsgrad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.