Sök

05 juni 07.08, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser

Skadegörelse, Örebro
22.45. Ett flertal samtal kommer in om att en okänd person kastar ned tallrikar och skålar från hög höjd, varvid tallrikarna har träffat fordon som stod parkerade nedanför. Patrull åkte ut till platsen för kontroll och upprättade därefter en anmällan om skadegörelse samt framkallande av fara för annan.

Trafikolycka, Örebro
00.21. En bilist körde in i ett träd på Skottvägen i Bettorp. Fyra personer färdades i bilen och efter kontroll fick en kvinnlig passagerare åka med ambulansen för observation. Ingen misstanke om brott utan en anmälan om trafikolycka skrivs.

Rattfylleri, Ljusnarsberg
23.31. Allmänhet larmar om en bilist som upplevdes vara påverkad medan han körde runt i sitt fordon. Patrull åkte ut och stoppade bilisten som blåste positivt i sållningsinstrumentet. Mannen, som är i 40-årsåldern, togs med för kroppsbesiktning och är nu misstänkt för grovt rattfylleri. Körkortet omhändertogs på plats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.