Sök

05 juni 07.56, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 30-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Bilbrand i Nässjö

02:20 inkommer ett larm via SOS gällande en bil som står i brand i centrala Nässjö. Polis kommer till platsen där man påträffar den aktuella personbilen totalt utbränd. Man har sedan upprättat en anmälan gällande skadegörelse genom brand. Ingen person har frihetsberövats, och ingen är heller i nuläget misstänkt.

Inbrott i lokal vid Vättersnäs

Strax före 23:30 inkommer ett larm om ett inbrott som skett i en lokal i Vättersnäs i Jönköping. Där ska någon krossat en ruta, tagit sig in i byggnaden och sedan lämnat. Polis har varit på plats och utfört en brottsplatsundersökning. Exakt vad som kan ha tillgripits vid händelsen är ännu okänt. En anmälan gällande stöld genom inbrott har upprättats. Ingen har frihetsberövats till följd av händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.