Sök

06 juni 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

04:20 Vänersborg, inbrott
Vi får larm om att någon har brutit sig in på ett café i centrala Vänersborg. När polis kommer till platsen kan man konstatera att en dörr till köket är uppbruten. Ingen gärningsperson är kvar. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Inga uppgifter på vad som har blivit stulet.

03:45 Göteborg, misshandel
Vi får larm via SOS om att ett antal gärningspersoner har försökt råna två män i Kungsparken. Gärningspersonerna lyckades inte ta något från, men slog en av männen och sprang sedan i riktning mot Avenyn. Polis kommer till platsen. Mannen har skadat käken, enligt uppgift och en patrull kör honom till sjukhus. En anmälan om grov misshandel är upprättad. Ingen misstänkt eller gripen.

02:02 Göteborg, skadegörelse
Vi får larm via SOS om att två bilar brinner i Eriksbo. De står parkerade i anslutning till ett flertal andra bilar och fem till tio meter från en byggnad. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Räddningstjänsten släcker branden och polis på plats genomför initiala utredningsåtgärder i form av bland annat vittnesförhör. En anmälan om grov skadegörelse är upprättad.

23:56 Göteborg, skadegörelse
Vi får in ett larm via SOS om att något har smällt i ett trapphus på en adress i Ängås. Räddningstjänst och polis åker till den aktuella adressen. En ruta är krossad och i trapphuset hittar man någon form av fyrverkeripjäs. Inga personskador. En anmälan om skadegörelse är upprättad. Ingen misstänkt eller gripen.

22:42 Härryda, brand
Vi får larm via SOS om en brand i ett hus på Ragnars väg i Landvetter. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Det brinner i fasaden på huset. Vägen stängs av i samband med släckningsarbetet. En person är förd till sjukhus. Oklart skadeläge. Enligt uppgift har branden orsakats av en grill. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.