Sök
Uppdaterad 06 juni 08.29

06 juni 08.00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Nattsammanfattning

God morgon! Mellan klockan 22 på onsdagen och 08 på nationaldagen den 6 juni har polisens regionledningscentral öst hanterat ett 70-tal ärenden som rör Södermanlands län. Det har bland annat rört sig om omhändertagande av berusade personer, viltolyckor och personkontroller. 

 

22:34, Katrinheholm

Larm om bråk mellan flera personer inkommer till polisens regionledningscentral.En person skadades i bråket. Skadorna uppges inte vara livshotande. Flera personer är misstänkta för brott i samband med händelsen. 

Uppdatering 08:25 

Ärendet har startat som en trafikolycka. Av okänd anledning har ett antal personer hamnat i slagsmål. Flera personer skadades vid händelsen, skadeläget är för närvarande oklart. 

 

En person gripen och sedermera anhållen misstänkt för misshandel. Två ytterligare personer är misstänkta för brott i samband med händelsen. Det rör sig bland annat om vårdslöshet i trafik. Ärendet är nu åklagarlett och polisen kommer i nuläget inte kunna lämna närmare uppgifter. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.