Sök

07 juni 07.22, Sammanfattning natt, Värmlands län

Natt till fredag polisområde Värmland.

23.40 Karlstad. Trafikbrott. Allmänhet ringde in till polisen om ett fordon som framfördes mycket vårdslöst i centrala Karlstad. En polispatrull påträffade fordonet. Föraren, en man i tjugoårsåldern misstänks för trafikbrott. Mannens körkort omhändertogs.

01.05 Karlstad. Trafikbrott. Man i trettioårsåldern stoppad på E18 väster om Karlstad efter att ha uppmätts framförande ett fordon i 147 km/h. Högsta tillåten hastighet på aktuell vägsträcka är 110 km/h. Mannens körkort omhändertaget på plats.

01.16 Kristinehamn. Trafikbrott. Man i trettiofemårsåldern misstänks för grov olovlig körning efter kontroll i centrala Kristinehamn.

02.03 Kristinehamn. Trafikbrott. Polispatrull noterade snabbgående bil på E18. Patrullen inledde mätning och uppmätte 160 km/h. Föraren, en man under tjugo år tilldelad ordningsbot. Körkortet omhändertogs på plats.

I övrigt lugnt, rutinkontroller och en del viltolyckor utan personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.