Sök

07 juni 07.39, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:20 Skadegörelse, Kramfors
Polis åker till en adress i Bollstabruk med anledning av skadegörelse av bil. Däck har utsatts för åverkan. En anmälan tas upp.

00:52 Brand, Kramfors
Det inkommer larm om mindre brand i skogen vid Järesta. Det är oklart hur den uppstått och en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas. En bit från platsen där det brann är en stugas dörr uppbruten, en anmälan gällande inbrottsstöld ska upprättas.

01:40 Skadegörelse, Sundsvall
Polis åker till Haga med anledning av klotter på en fasad. Ingen misstänkt anträffas. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

02:47 Ofredande/Förargelse, Örnsköldsvik.
Polis åker till Fridhemsvägen i Örnsköldsvik med anledning av att det spelas hög musik från bilar. En ordningsbot (böter) utfärdas till en förare.

02:48 Skadegörelse, Sundsvall
Polis åker till Södermalm med anledning av larm om brand i en soptunna. Räddningstjänsten släcker. En anmälan om skadegörelse ska upprättas. Det finns ingen misstänkt i nuläget.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.