Sök

07 juni 08.00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Nattsammanfattning

God morgon! Under natten till fredag har polisens regionledningscentral öst hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

 

00:18 Nyköpings kommun

En man har gripits som misstänkt för misshandel. Mannen som är i 40-årsåldern befann sig olovligen i annans bostad och vägrade lämna, varpå polis tillkallades. Mannen uppges också ha hotat och misshandlat en kvinna i bostaden. Mannen gav sig av från platsen i bil, men kunde gripas strax efter 04 på morgonen i en annan del av Nyköping. Mannen var på fredagsmorgonen fortsatt gripen och i polisens förvar. Han är misstänkt för misshandel, olaga hot, tillgrepp av fortskaffningsmedel samt rattfylleri. 

Med hänvisning till den personliga integriteten lämnas inga närmare uppgifter om plats för brottet eller den drabbade kvinnan. 

 

00:27 Trädgårdsgatan Katrineholm

Larm inkommer om att en personbil kört in i en parkerad bil i centrala Katrineholm. Den framförda bilen låg enligt uppgift på sidan när räddningsenheterna kom till platsen. Föraren skadades inte vid olyckan. Kvinnan, som är i 35-årsåldern, är misstänkt för rattfylleri samt ringa narkotikabrott. Bilen fick bärgas från platsen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.