Sök

08 juni 08.06, Sammanfattning natt, Örebro län

Natt till lördag polisområde Örebro

22.08 Örebro. Rån. Man i femtioårsåldern rånad av ett flertal män som hotade mannen med ett vapen. Mannen tvingades lämna ifrån sig en väska. Ingen gripen i nuläget.

23.53 Örebro. Häleri. Två män i femtio- respektive fyrtioårsåldern misstänks för häleri efter kontroll. Männen kontrollerades av polis och den elcykel de hade i sin besittning misstänktes vara stulen. Cykeln togs i beslag.

23.59 Örebro. Våldsamt motstånd. Man i trettiofemårsåldern som skulle kontrolleras av polis vid ett snabbmatställe i Örebro satte sig till våldsamt motvärn mot patrullen. Anmälan våldsamt motstånd samt avlägsnande från platsen.

00.15 Örebro. Man i fyrtioårsåldern gripen misstänkt för misshandel av trettioårig kvinna. När mannen påträffades av patrull i centrala staden blev han stökig och patrullen tvingas brotta ner honom och belägga med fängsel. Han misstänks även för narkotikabrott innehav.

00.20 Örebro. Bedrägeri. Man under arton år missstänkt för ringa bedrägeri. Omhändertagen av patrull för hemkörning till målsman. Målsman ej påträffad. Överlämnad till socialtjänsten, SOL14 (orosanmälan) skickad till sociala myndigheter.

01.19 Örebro. Våld mot tjänsteman. Tre kvinnor i tjugo- till tjugofemårsåldern misstänks för våld mot tjänsteman efter att dessa gett sig på två ordningsvakter. Vaktern skulle avvisa kvinnorna från ett näringsställe i centrala Örebro. Kvinnorna avlägsnades från platsen av polis och kommer att utredas för misstanken våld mot tjänsteman.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.