Sök

09 juni 06.59, Sammanfattning natt, Örebro län

Natt till söndag polisområde Örebro.

22.00 Örebro. Rattfylleri. Kvinna i trettioårsåldern omhändertagen misstänkt för drograttfylleri efter kontroll i centrala Örebro. Även misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

23.48 Örebro. Misshandel. Kvinna i femtioårsåldern utsatt för misshandel i nära relation. Misstänkt gärningsperson, en man i femtiofemårsåldern rapporterad och avvisad. 

02.29 Örebro. Misshandel. Två personer misshandlade av ett flertal gärningsmän på Stortorget i Örebro. En person förd till sjukhus, skadeläge oklart. Ingen person gripen.

03.06 Karlskoga. Vapenbrott. Maskerad man kom in på snabbmatsrestaurang i Karlskoga med ett vapen i byxlinningen. Polis till plats som kontrollerade mannen, en artonåring maskerad med balaklava. Vapnet visade sig vara en soft airgun. Balaklava och pistol i beslag och mannen misstänkt för ringa vapenbrott.

I övrigt utrednings- och rutinärenden. Några trafikbrott samt viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.