Sök

09 juni 08.24, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 00-07, två personer har omhändertagits för fylleri, varav en överlämnas till anhörig, och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:57 Misshandel, Sundsvall
Samtal inkommer om misshandel i Sundsvalls centrum. Polis åker dit. En man identifieras som målsägande, det finns inga uppgifter initialt om att han behövt uppsöka akutsjukvård. Det finns ingen känd misstänkt inledningsvis. Vittnen identifieras och anmälan gällande misshandel ska upprättas.

03:03 Sexualbrott, Sundsvall
Polis kontaktas av en ordningsvakt på en krog med anledning av sexuellt ofredande. Polis håller förhör med en kvinna och en man samt med vittnen. Mannen, som är i 35-årsåldern, misstänks för sexuellt ofredande samt ringa misshandel. Kvinnan är målsägande. Anmälan ska upprättas.

Under natten grips en man, som är i 40-årsåldern, i Sundsvall, misstänkt för att ha våldtagit en kvinna på ett uteställe. Mannen anhålls därefter av åklagare. Det är tidigt i förundersökningen och polisen vidtar utredningsåtgärder så som förhör och spårsäkring. Mer information finns inte att lämna i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.