Sök

01 maj 07.00, Sammanfattning natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är i tjänst. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22:06, Halmstad, olaga hot
En pojke under arton ska ha jagats av en man med kniv under sen kväll igår. Detta ska ha skett i Getinge centrum. Pojken lyckades ta sig hem där en anhörig larmade polisen. Ingen har gripits i nuläget. Ärendet utreds som olaga hot.

22:17, Falkenberg, skadegörelse genom brand
Personer tände eld på en stuga som de själva ägde i syfte att ”ha det som en valborgsbrasa”. Räddningstjänst och polis larmades till platsen. Ägaren till stugan hade då själv börjat släcka branden. En polisanmälan om skadegörelse upprättades. Ingen person har delgivits misstanke i nuläget, och inga uppgifter om att någon ska ha skadats har kommit till vår kännedom.

23:18, Varberg, misshandel och stöld
En förbipasserande kontaktade polisen med anledning av att en kvinna i 25-årsåldern blivit misshandlad. Kvinnan i 25-årsåldern fick vissa skador i ansiktet, men de ska inte vara av allvarligare art. Det visade sig även att gärningspersonen/gärningspersonerna stulit kvinnans väska. Ingen person har gripits i nuläget. Händelsen utreds som misshandel och stöld. Det ska eventuellt röra sig om en eller flera kvinnor som är gärningspersoner. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.