Sök
Uppdaterad 01 maj 09.08

01 maj 07.12, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Sedan midnatt har nio personer i Jämtlands län omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

00:04 Misshandel, Östersund
Polisen kontaktas gällande ett bråk i Östersunds centrum. Polispatrull åker dit. Två tonåringar ska ha blivit misshandlade på platsen enligt uppgifter som framkommer. Ingen gärningsperson finns kvar på platsen. Anmälan om misshandel upprättas. 

01:03 Trafikbrott, Östersund
Polisen kontaktas gällande A-traktorer som spelar hög och störande musik i centrum. Polispatrull åker ut och utfärdar ordningsbit till en A-traktorförare som spelat störande musik.

02:09 Rattfylleri, Östersund
En mopedförare som försökt undkomma polispatrull blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Anmälan upprättas gällande grovt rattfylleri.

Övrigt: Under morgonen har en viltolycka rapporterats till polisen. Det inträffade i Mordviken, Bräcke kommun. Inga personskador uppstod. 

Uppdatering klockan 09:00:

03:06 Grov misshandel mm, Östersund
Polisen kontaktas gällande en misshandel i centrum. En ung man förs till sjukvård efter att ha blivit utsatt för en grov misshandel. Skadeläget är okänt. Ytterligare två män på platsen ska ha blivit utsatt för misshandel. Polisen griper en man i 20-årsåldern som misstänks för ett fall av grov misshandel och två fall av misshandel. Efter förhör har åklagare beslutat att anhålla honom. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.