Sök

01 maj 07.50, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Filipstad, brott mot alkohollagen
22.54: Tre ynglingar ertappas med alkoholhaltiga drycker, misstanke om att langningsbrott uppstår. Ynglingarna blir uppsatta som vittne i anmälan brott mot alkohollagen, vårdnadshavare kontaktas och alkoholen tas i beslag.

Arvika, misshandel
22.59: Polispatrull beordras till en bostad i Arvika. På plasten gripen en man i 30-årsåldern misstänkt för misshandel i två fall. Det saknas information om eventuell skadebild och om någon har sökt sjukvård.

Karlstad, narkotikabrott
00.20: man i 20-årsåldern misstänks för narkotikabrott, anträffande av mannen är i anslutning till en krog i centrala Karlstad. Analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Karlstad, narkotikabrott
00.36: En man misstänks ha använt narkotika i anslutning till en krog i centrala Karlstad. Mannen medtas för provtagning och analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Säffle, skadegörelse genom brand
01.29: En man i 25-årsåldern misstänks för skadegörelse genom brand efter att vittne iakttagit hur misstänkt kastat något som sedan börjat brinna. Branden självslocknade. Ingen person är skadad. Utredningsåtgärder är vidtagna på brottsplatsen.

Kristinehamn, rattfylleri
02.01: Man misstänks för grovt rattfylleri efter att ha framfört personbil samt krockat in i ett elskåp. Mannen har provtagits och analys får utvisa om misstankar kvarstår.

Arvika, stöld
02.05: Vittne iakttar hur en person kör ner i et dike med en 4-hjuling. Vittnet misstänker rattfylleri och kontaktar polis. Hundpatrull spårar efter personen utan att anträffa någon. Fordonet kan misstänkas vara tillgripet varför det tas i beslag och anmälan stöld är upprättad.

Karlstad, rattfylleri
02.10: Vittne iakttar hur en bilist vinglar med sitt fordon och hastigheten pendlar, kontakt tas med polis för beteendet. Polispatrull stoppar fordonet och föraren som är en man i 25-årsåldern lämnar ett positivt utandningsprov. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår. Mannen omhändertagen enligt LOB, lag omhändertagande av berusad person efter att tvångsmedlet är genomfört.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.