Sök

Just nu är det störningar när du ringer 114 14. Vid akuta eller pågående ärenden ring 112. Felsökning pågår. Polisens e-tjänster fungerar som vanligt.

10 maj 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

22.59 Uddevalla, trafikolycka
I samband med att en polispatrull vill stanna två män i en bil för kontroll så vägrar föraren av bilen att stanna. Polispatrullen påbörjar ett förföljande av bilen och i samband med detta kör polispatrullen av vägen och bilen voltar. Dessbättre var ingen av poliserna i behov av sjukhusvård. Bilen som smet från polispatrullen anträffades starx efter av en annan polispatrull och då var bilen tom. En av personerna, passagerarenfierad anträffades strax efter och kunde gripas. Föraren är identifierad men ännu inte anträffad. 

00.30 Borås, tillgrepp av fortskaffningsmedel
Vid Sjöledet är det ett flertal personer som misshandlar en man i 50-årsåldern vid hans bostad och i sambnad med detta stjäl de mannens moped. Mannen var inte i behov av sjukhusvård. Mopeden anträffas gömd i närområdet och överlämnas till mannen.

00.32 Mölndal, trafikolycka
På Annebergsvägen vid Lindome är det två yngre män som färdas i en bil när de tvingas väja för ett rådjur och kör ner en elstolpe. Dessbättre inga personskador.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.