Sök

10 maj 07.57, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av polisens arbete 22:00-07:00

23:21 Härnösand centrum

Polisen uppmärksammas på ett antal A-traktor som står på en parkering och spelar hög musik. Patrull åker till platsen och ger tillsägelse om att sänka volymen, vilket hörsammas.

23:46, Västermalm, Sundsvall

Polisen larmas om pågående skadegörelse av bilar. Patrull åker till platsen och konstaterar att flera bilar utsatts för skadegörelse. Man pratar med en av bilägarna, en anmälan om skadegörelse upprättas.

I samband med händelsen påträffas en berusad man. Vid kontroll av mannen påträffas en kniv. Han omhändertas enligt LOB, lag om omhändertagande av berusade personer samt en anmälan om grovt brott mot knivlagen upprättas.

01:55 Sundsvall

Polisen larmas om att en man ska ha varit våldsam mot en kvinna som han har en relation med. Polisen åker till platsen och påträffar de inblandade. Mannen grips, en anmälan gällande två fall av misshandel upprättas. Kvinnan har inte behövt uppsöka sjukvård.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.