Sök

11 maj 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats

23:38 Narkotikabrott, Våld mot tjänsteman
En polispatrull misstänkte en man i 30-årsåldern för narkotikabrott på Götabergsgatan i Göteborg, mannen slog under ingripandet en polisman i ansiktet och mannen greps då istället misstänkt för våldsamt motstånd, våld mot tjänsteman och narkotikabrott. 

02:19 Misshandel, Göteborg
Polis kallades till Bältespännarparken med anledning av att en inringare sett flera personer misshandla en man. Polis på plats kunde identifiera en målsägare som blivit misshandlad med både slag och sparkar av flera gärningspersoner i vad som framstod som ett oprovocerat överfall.  Målsägaren en man i 40-årsåldern fick ett jack i hakan och var i behov av sjukvård. Flera polispatruller sökte igenom centrala Göteborg efter eventuella gärningspersoner utan att någon av dem kunde gripas. en anmälan om misshandel har upprättats. 

  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.