Sök

11 maj 07.45, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Filipstad, försök till grov misshandel samt skadegörelse
22.28: En målsäganden uppger att han varit nära att får sten i huvudet när okänd person kastat in den samma genom ett fönster i målsägandens bostad. Anmälan försök till grov misshandel samt skadegörelse upprättad.

Hammarö, misshandel
23.27: En man grips av polis och senare anhölls av åklagare efter misstanke om våld i nära relation. Misstänkt är en man i 25-årsåldern och brottslig gärning har utförts i den gemensamma bostaden. Målsäganden påvisar en skadebild, oklart om sjukvård uppsökts.

Kil, skadegörelse
01.29: Tre ungdomar i yngre tonåren misstänks för att ha eldat i flera papperskorgar i anslutning till en skola i Kil. Vårdnadshavare är informerade och även socialtjänsten är underrättade.

Karlstad, narkotikabrott, innehav samt eget bruk
01.44: Två män i övre tonåren kontrollerade och misstänkta för brott, ena personen är misstänkt för narkotikabrott, innehav och den andre för narkotikabrott, eget bruk.

Under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. I övrigt har patruller ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.