Sök

11 maj 08.03, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Västernorrland, ett urval av nattens polisverksamhet

Kl 00:00-08:00, fyra personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för ringa narkotikabrott. Ytterligare en person har också fått medfölja för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har vidare upprättat anmälan gällande misshandel i Stenstan, Sundsvall, under natten och polisen har kontrollerat ett antal personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten (länsväg 911, Grundtjärn, Örnsköldsvik). Inga personskador har rapporterats.

Kl 03:07, Kramfors

En bilist har stoppats på riksväg 90 i Bollstabruk efter att ha kört 119 km/timmen på en 90-väg. Böter utfärdas.

Kl 03:19, Örnsköldsvik

En A-traktor framförs vårdslöst och stoppas av polis. Två personer, som är under 18 år, färdas i fordonet. Båda får medfölja för provtagning då det finns misstanke om att de är påverkade av narkotika. 

Vidare finns misstanke om att fordonet går att framföra i högre hastigheter än tillåtet för fordonstypen. Den tas i beslag för teknisk undersökning.

Anmälningar upprättas. 

Vårdnadshavare och socialtjänst informeras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.