Sök
Uppdaterad 12 maj 10.00

12 maj 07.00, Sammanfattning natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är på plats

22:13 Misshandel, Falkenberg
På en Restaurang på Hertingsallé i Falkenberg ska fler personer misshandlat en målsägare i 25-årsåldern. Polis kallades till platsen och ett sällskap med 4-5 personer ska ha bråkat på restaurangen och en målsägare ska ha blivit skallad, ytterligare en person ur personalen ska ha blivit utsatt. Någon i sällskapet ska även slagit sönder en ruta, innan de lämnade. Polis har upprättat anmälan om misshandel och skadegörelse. Ingen gripen i samband med brotten. 

03:29 Trafikolycka, Kungsbacka
Polis och räddningstjänst larmades till Landsväg 942 i Halla där två bilister kolliderat. Två personer har varit inblandade i trafikolyckan, en man i 80-årsåldern var medvetslös när räddningspersonal anlände. Mannen i 80-årsåldern har förts med ambulans till sjukhus med allvarliga skador och en man i 18-årsåldern har kontrollerats av ambulanspersonal med lindriga skador. Båda fordonen är tagna i beslag för teknisk undersökning, en förundersökning om vårdslöshet i trafik har startats.   

10:00 Uppdatering 
Den man i 80-årsåldern som skadats i trafikolyckan har tyvärr avlidit till följd av de skador han ådrog i sig i samband med olyckan, anhöriga är underrättade. Polisens brottrubricering om vårdslöshet i trafik kvarstår i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.