Sök
Uppdaterad 12 maj 12.31

12 maj 07.48, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 80-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

05:29 SOS-larm om brand på en golfklubb i Gnesta. Enligt larmet ska stora delar av byggnaden stå i lågor. När polis anlänt till platsen visade det sig att byggnaden är helt övertänd. Det råder stor spridningsrisk och polis assisterar räddningstjänsten. Det finns i nuläget inget rättsläge. Uppdatering 12:28: En anmälan om mordbrand kommer skrivas. Platsen har spärrats av för en kriminalteknisk undersökning. Den undersökningen kommer tidigast att göras under måndagen. Ingen person har skadats i samband med branden och i nuläget finns ingen misstänkt. Polisen kommer utreda brandorsaken.  

Utöver detta har polisen haft ärenden om rattfylleri, psykisk ohälsa, fylleri, trafikkontroller, viltolyckor med hjort och rådjur, trafikbrott samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.