Sök

12 maj 08.00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Västerbotten, ett urval av nattens polisverksamhet

Kl 00:00-08:00, fyra personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även kontrollerat ett antal personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Kl 00:23, Nordmaling

Polis beordras till en adress med anledning av misshandel. En kvinna grips, misstänkt för att ha misshandlat en man hon har en relation med. Förhör hålls efter att hon nyktrat till och åklagare fattar därefter beslut om att kvinnan ska anhållas.

Kl 00:42, Umeå

Polis beordras till en bostad med anledning av misshandel. En man misstänks ha misshandlat en kvinna han har en relation med och barn ska ha bevittnat händelsen.

Mannen grips, misstänkt för misshandel och barnfridsbrott. Han ska höras efter att han nyktrat till. Därefter ska åklagare fatta beslut om han ska anhållas eller inte.

Kl 02:02, Umeå

Ett bråk har uppstått i centrala stan, flera personer är inblandade. Några minuter senare rapporteras att det är lugnt på plats. 

Förhör hålls. Anmälningar och motanmälningar gällande misshandel upprättas. De inblandade är unga män i 20-årsåldern.

Kl 02:20, Skellefteå

Misshandel har skett i centrum. Tre män som misstänks vara inblandade identifieras. Anmälan och motanmälan gällande misshandel upprättas.

Kl 03:43, Skellefteå

En A-traktor stoppas på E4 vid Solbacken. Det finns misstanke om att fordonet går att framföra i betydligt högre hastigheter än tillåtet för fordonstypen. I fordonet färdas också fler personer än tillåtet.

A-traktorn tas i beslag för teknisk undersökning.

Föraren är under 18 år. En anmälan gällande olovlig körning upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.