Sök
Uppdaterad 13 maj 08.42

13 maj 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

01.26 Berngtsfors, misstänkt drograttfylleri
Polisen får larm av en allmänhet att en man går runt i Billingsfors och slår mot saker med något tillhygge i handen. Mannen anträffas inte men en kvinna i en bil kontrolleras och hon misstänks vara narkotikapåverkad och i bilen anträffas knivar och misstänkt stöldgods. Kvinnan saknar även körkort. Polisen misstänker att kvinnan  och den eftersökta mannen hör ihop.

02.00 Mellerud, skadegörelse genom brand
Vid Kärragatan är det någon som slänger in något i en parkerad bil som börjar brinna. Räddningstjänsten släcker. Ingen person kvar på platsen.

 02.00 Tranemo, skadegörelse genom brand
Polis och räddningstjänst larmas till Södra Vägen med anledning av att det börjat brinna i en parkerad bil. Branden misstänks vara anlagd och då det förelåg spridningsrisk till en carport på platsen upprättades en anmälan gällande misstänkt mordbrand. Ingen misstänkt.

06.24 Tidaholm, trafikolycka
På länsväg 193 vid Hångsdala är det en bilist som kör på en annan bilist bakifrån. Någon av de två bilisterna klagar på smärtor i en arm. Oklart i skrivande stund om det finns behov av sjukhusvård.

Uppdatering

Anmälan om vårdslöshet i trafik är upprättad

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.