Sök

13 maj 07.38, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Västernorrland, ett urval av nattens polisverksamhet.

Under natten har en person medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

22:49 Skadegörelse, Örnsköldsvik
Polisen kontaktas gällande skadegörelse på ett lägenhetshus strax utanför Örnsköldsvik. Polisen kontaktas då boende hört en smällar mot ett fönster. Skador ska ha uppstått på fönsterkarmar. Polisen har varit på plats. Anmälan om skadegörelse upprättas. 

01:44 Grov olovlig körning mm, Kramfors
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Kramfors. Polisen misstänker att bilen är stulen. Föraren misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel alternativt olovligt brukande, grov olovlig körning (då hon saknar behörighet att köra) samt ringa narkotikainnehav. Bilen tas i beslag. 

03:53 Olovlig körning, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Bredsand. Föraren saknar behörighet att köra och misstänks för olovlig körning.

05:36 Trafikkontroll, Härnösand
Polisen har haft en trafikkontroll på E4 Gådeåstaden. 50 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra.

05:47 Trafikkontroll, Örnsköldsvik
Polisen har haft en trafikkontroll på länsväg 1031 i Själevad. 25 kontroller utfördes och samtliga var utan anmärkning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.