Sök

14 maj 07.48, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Under natten har polisen i Sundsvall gripit en man i 45-årsåldern som misstänks för försök till mord på en kvinna som han har en relation med. Efter att den misstänkte mannen har förhörts har åklagare beslutat att anhålla honom. Brottet ska ha skett inomhus i en bostad.

Mannen misstänks också för försök till grov misshandel av en annan man som var på aktuell plats vid tillfället. Utredning pågår. 

23:54 Brand, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande brand i en personbil i Svartvik, Sundsvall. Det finns ingen information om att personskador ska ha uppstått. Polisen har varit på plats, anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. Det finns ingen misstänkt i ärendet.

02:36 Stöld, Sollefteå
Polisen kontrollerar en man i Sollefteå. Mannen har en cykel som inte ska tillhöra honom och blir misstänkt för stöld alternativt häleri. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.