Sök

16 maj 07.24, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Narkotikabrott, Falun
01.47. En pojke i övre tonåren kontrolleras på en plats i Hälsinggården och upplevs vara påverkad av narkotika. Beslut om kroppsbesiktning tas och analysen av provsvaren får senare utvisa om han har gjort sig skyldig till brott. Anmälan om narkotikabrott eget bruk.

Narkotikabrott, Leksand
01.23. Flera personer kontrolleras i Bäckebo och en kvinna i 60-årsåldern tas med för kroppsbesiktning då hon upplevs vara påverkad av narkotika. Anmälan om narkotikabrott eget bruk.

Skadegörelse, Borlänge
22.46. Inringare larmar polisen om att en person är i full färd med att klottra på en container. Patrullen åkte ut till platsen men anträffade ingen misstänkt gärningsperson. En anmälan om skadegörelse utan misstänkt upprättad.

Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke, viltolyckor och trafikkontroller. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.