Sök

16 maj 07.26, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Stöld, Kristinehamn
02.30. En man i 60-årsåldern kontrolleras i området Presterud och blir misstänkt för stöld, alternativt häleri då man anträffar teknisk utrustning i hans ägo men som inte tillhör mannen.

LOB, Säffle
00.03. Inringare larmar om att en man ligger mitt på vägen på E18 i höjd med Kila och att det eventuellt kan röra sig om en viltolycka, där motorcyklisten väjt för en älg. När patrullen anländer till platsen anträffar man mannen, som är i 40-årsåldern, intill vägen. Han omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Mannen hade tidigare under kvällen gjort utfall mot bilister i Segmon, då patrullen gjorde en frivillig transport till mannens hemadress.

Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke, viltolyckor och trafikkontroller. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.