Sök
Uppdaterad 17 maj 16.46

17 maj 15.46, Trafikolycka, Örebro

Flera bilister har kolliderat på E18/ E20 norrgående i Örebro

SOS-alarm meddelar att de skickar resurser till en befarad kökrock på E18/ E20 i Örebro. Initiala uppgifter gör gällande att det är sju personer drabbade och att det ska finnas skada på person.

Trafiken påverkas av olyckan och vägen är delvis blockerad.

Övrig trafik ombeds att sänka hastigheten och iaktta försiktighet och visa respekt genomet situationen. Det kan även befinna sig räddningspersonal på vägbanan varför det är viktigt att vara uppmärksam.

Uppdaterad:

Olyckan har anträffat i norrgående fil.

Uppdaterad kl. 16.41:

Bärgare har anlänt platsen, två fordon behöver assistans med flytt/ bärgning. Det är totalt tre bilister inblandade i olyckan, två av dess förare misstänks för brottet att ej ha anpassat avstånd till framförvarande fordon. Polispatrull har utfärdat ordningsföreläggande/ böter till dessa förare som är en kvinna i 45-årsåldern samt en man i 55-årsåldern.

Med anledning av olyckan har det uppsått kö längs hela E20 från Kumla till olyckplatsen. Prognos för när bärgning är klar och vägen åter fri saknas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.