Sök

18 maj 08.01, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har två personer i länet omhändertagits för fylleri. Nedan följer ett urval av nattens ärenden. 

01:14 Misshandel, Umeå
Polisen uppmärksammas på ett bråk på ett uteställe i Umeå centrum. Fyra personer totalt ska ha varit inblandade enligt tillgängliga uppgifter. En man misstänks för misshandel av en annan man och en tredje man misstänks för ofredande där en kvinna är målsägande. 

01:44 Våldsamt motstånd, Umeå
Polisen beordras till ett uteställe i Umeå. Enligt tillgängliga uppgifter ska en man ha gjort motstånd mot väktare. Mannen vill i sin tur anmälan vakt/väktare för att denne/de ska ha varit våldsamma mot honom. Polisen tar upp anmälan.

02:27 Drograttfylleri, Skellefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrum. Föraren, en man, tas med för provtagning då han misstänks köra under påverkan av narkotika. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri.

02:36 Trafikolycka, Skellefteå
Polisen larmas om en singelolycka på E4 Innervik, Skellefteå. En personbil ska ha kört in i mitträcket. Inga personskador ska ha uppstått. Föraren, en kvinna, misstänks för rattfylleri och tas med för provtagning. Anmälan upprättas.

05:33 Trafikkontroll, Umeå
Polisen har haft en trafikkontroll på E4 i Anumark, Umeå. Fem ordningsböter utfärdades för hastighetsöverträdelser varav två förare även fick sina körkort omhändertagna. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.