Sök

18 maj 09.01, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har en person i länet omhändertagits för fylleri. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden. 

00:25 Trafikkontroll, Arjeplog
Polisen har haft en trafikkontroll på E45 Slagnäs. Två ordningsböter utfärdades gällande hastighetsöverträdelse och bilbältesförseelse.

00:46 Förargelse, Kiruna
Polisen kontaktas gällande fordon på en skolgård i Kiruna, allmänheten störs av den höga musik de spelar. Polisen har varit på plats. De inblandade fick en tillsägelse och sänkte musiken. 

01:27 Misshandel, Piteå
Polisen beordras till ett uteställe i Piteå med anledning av en misshandel. En man misstänks ha misshandlat en annan man, som förs till sjukvård med okända skador. Polisen tar upp en anmälan om misshandel. Misstänkt i ärendet har också velat anmäla att även han ska ha blviit misshandlad. 

02:37 Misshandel, Luleå
Polisen beordras till en adress i Luleå med anledning av en misshandel. En kvinna ska ha blivit misshandlad av en man i samband med en fest. Hon förs till sjukvård, skadeläget är okänt. Ingen person är frihetsberövad i ärendet.

05:48 Trafikkontroll, Gällivare
Polisen har haft en trafikkontroll på Kullevägen i Koskullskulle, Gällivare. 34 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.