Sök

02 maj 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats. Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser.

20:17 Skara, knivlagen: En person ser en man hålla på med en kniv som han stoppar innanför byxorna. Patrull kommer till platsen och kan säkra mannen. Han misstänks för grovt brott mot knivlagen.

20:30 Lerum, trafikbrott: Två killar i får sina mopeder beslagtagna eftersom fordonen misstänks vara trimmade. Båda killarna misstänks även för olovlig körning. 

22:57 Mark, brand: En bil brinner på Varbergsvägen. Den står ensam på en parkering och det finns ingen spridningsrisk. Branden misstänks vara anlagd och an anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.  

02:11 Tranemo, singelolycka: En A-traktor kör i diket på Storgatan i Limmared. Killen som körde är i tonåren. Han har ont i nacken och körs med ambulans till sjukhus. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott upprättas. 

05:35 Alingsås, djur: En förbipasserande ser en påfågel stå på vägrenen vid Hemsjö. En påfågel har tidigare setts i området och det ska finnas en ägare. Trafikledningscentralen kontaktas på grund av olycksrisken.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.