Sök

Just nu är det störningar när du ringer 114 14. Vid akuta eller pågående ärenden ring 112. Felsökning pågår. Polisens e-tjänster fungerar som vanligt.

Uppdaterad 20 maj 07.52

20 maj 07.15, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22.00-07.00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01.33 Viltolycka, Kramfors:
Olycka med personbil och älg på E4, Docksta. Inga personskador rapporteras.

03.25 Stöld alt. häleri, Timrå:
Polispatrull i Sörberge kontrollerar en man som bär på dieseldunkar. Dieseln misstänks vara stulen och dunkarna tas i beslag, En anmälan gällande stöld alternativt häleri upprättas.

06.06 Inbrott, Sundsvall:
Polis beordras till Södermalm med anledning av inbrott i förråd. Misstänkta gärningspersoner har lämnat platsen då de blivit påkomna. Det är oklart om de fått med sig något. Ingen misstänkt gärningsperson påträffas. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

Övrigt:
Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Uppdatering 07.52:

02.51 Drograttfylleri, Örnsköldsvik:
Polisen kontaktas om att en personbil med sprucken ruta framförs vingligt på E4, Idbyn. Polispatrull beordras till platsen. Bilen har varit inblandad i en viltolycka, se ovan. Föraren misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott (bruk) samt vårdlöshet i trafik upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.