Sök
Uppdaterad 20 maj 20.13

20 maj 16.39, Trafikolycka, Askersund

Två personbilar uppges ha kolliderat på Rv50 vid korsningen med Lv586 vid Ingelsby.

Räddningatjänst, ambulans och polis är på väg till platsen. Skadeläget liksom trafiksituationen är oklar.

UPPDATERING KL 16:45 Södergående körfält uppges vara helt blockerat för trafik förbi olycksplatsen.

UPPDATERING KL 17:00 Trafik kan nu passera olycksplatsen i låg fart. Det är en "minibuss" som har kolliderat med en personbil och det är sammanlagt tre personer inblandade. Samtliga vakna och talbara men med oklart skadeläge.

UPPDATERING KL 17:20 De två personerna som färdades i personbilen har förts med ambulans mot Universtetssjukhuset i Örebro. Föraren av "minibussen" hade inte något behov av ambulanstransport.

UPPDATERING Kl 19:30: Polisen arbete på platsen är avkalrat. De båda som fördes med ambulans till sjukhus har skador som bedöms vara allvarliga men inte livshotande. Även föraren av "minibussen" fördes med ambulans till sjukhus då han en stund senare kände av smärtor i kroppen.

Polisen kommer att upprätta en anmälan om trafikolycka där det kommer att utredas om någon av parterna gjort sig skyldig till brott i samband med olyckan.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.