Sök

21 maj 07.52, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Tre greps för vapenbrott

Runt klockan 23:00 fick polisen in uppgifter från allmänheten om att man sett en person med ett vapenliknande föremål på Liljeholmen i Jönköping. Efter larmen kommer polisen till platsen och kan säkra tre personer. Samtliga grips misstänkta för grovt vapenbrott men senare under natten har samtliga gripanden hävts. Ingen person ska ha kommit till fysisk skada i samband med händelsen.

Bråk i Gislaveds kommun

Runt klockan 23:30 larmas polis om ett bråk mellan flera personer utomhus i Gislaveds kommun. När polisen anländer är inga personer kvar på platsen. Efter kontroll vid platsen framkommer att någon ska ha försökt skada en annan person med ett vasst tillhygge. Två fönsterrutor ska även ha förstörts i en fastighet. Polisen har upprättat anmälan gällande försök till grov misshandel samt skadegörelse. Ingen är i nuläget misstänkt för brottet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.