Sök

22 maj 07.42, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

22.26: En patrull kallas till en livsmedelsbutik på norr i Örebro med anledning av att en man ska ha betett sig hotfullt mot personalen. Mannen lämnade butiken och ingen person ska ha blivit skadad. Polisen har sökt av i närområdet utan att kunna påträffa den misstänkta mannen men det skrivs en anmälan om ofredande.

23.03: En man i 25-årsåldern blir påkommen efter att ha tagit varor och sedan passerat sista betalningsmöjligheten i en butik på väster. Mannen blir misstänkt för ringa stöld.

00.42: Polisen kontrollerar en man i 40-årsåldern på söder i Örebro och mannen blir misstänkt för ringa narkotikabrott innehav.

Lindesberg

01.54: Det skrivs en anmälan om stöld efter att några personer har setts slanga diesel från en lastbil i Torphyttan.

02.35: I samband med en kontroll uppstår misstankar om att föraren till en bil är narkotikapåverkad. Föraren, en kvinna i 40-årsåldern, får följa med för provtagning och en analys av det får visa om hon haft något olagligt i kroppen.

Degerfors

22.12: Polisen kallas till Bruket med anledning av att flera personer bråkar med varandra utomhus. En man i 20-årsåldern kan gripas och är misstänkt för grov misshandel och han blev senare under natten även anhållen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.