Sök

23 maj 07.23, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Rattfylleri, Örebro
02.59. Patrull stoppar en misstänkt drograttfyllerist i Glanshammar. En person i 40-årsåldern tas med för kroppsbesiktning och är misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

Hastighetsöverträdelse, Yxe
06.27. En motorcyklist stoppas och får böter på grund av att han har kört för fort mot den gällande hastighetsbegränsningen på riksväg 50.

Rattfylleri, Kumla
04.32. En bilist med två passagerare stoppas i centrala Kumla. Föraren, en man i 20-årsåldern, blåser positivt i sållningsinstrumentet och fick då följa med för ytterligare provtagning. Mannen är misstänkt för rattfylleri.

Rattfylleri, Karlskoga
00.02. Patrull stoppar en man i 40-årsåldern när han framförde sitt fordon på E18 i höjd med Bregården. Mannen tas med för kroppsbesiktning och är misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk.

Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.