Sök

23 maj 07.25, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Drograttfylleri, Karlstad
00.37. I samband med en trafikkontroll stoppas en manlig bilist i 45-årsåldern när han färdades på Karl IX:s gata. Mannen har inte behörighet att framföra aktuellt fordon och uppvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan. Således blir han misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, ringa narkotikabrott eget bruk samt stöld. Det sistnämnda på grund av att man anträffar föremål i bilen som tros vara stulet. I fordonet finns även en manlig passagerare i 40-årsåldern som blir misstänkt för tillåtande av grov olovlig körning samt stöld. Bilen är tagen i beslag.

Ofredande, Eda
01.32. En man i 40-årsåldern är misstänkt för ofredande efter att ha betett sig avvikande utanför en kvinnas arbetsplats i Åmotfors. Patrullen har hållit förhör med målsäganden och vittnen om händelsen samt upprättat en anmälan.

Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke, viltolyckor och trafikkontroller. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.